onsdag 15. oktober 2008

screenhunter


Nå har jeg lastet ned screenhunter for å kan klippe ut fra nettsidene, men jeg får bare til å ta bilde av hele siden og ikke bare et ikon...Hva er det jeg gjør feil?

2 kommentarer:

Bjørn - Tore`s IKT - blogg sa...

Hei Renate!
Hvis du har lastet ned programmet riktig, skal det bare være å dobbeltklikke på Screenhunterikonet. (har det selv på skrivebordet)Når du har klikket "stand by" på de to vinduene som dukker opp, er det viktig å trykke F6 tasten øverst på tastaturet. Da blir musepila til et lite hvitt kryss. Så fører du krysset øverst til venstre på det objektet du skal kopiere. Deretter holder du nede venstre musetast mens du merker hele området. Du ser tydelig ved hjelp av markeringslinjer hvordan utsnittet blir. Når du har merket rundt hele området, slipper du bare venstre musetast. Markeringene rundt objektet blir borte. Da skal du bare åpne det dokumentet der du vil ha utklippet og lim inn. Håper du får det til nå!

Renate sa...

Tusen takk for svar.

Musepilen blir ikke til et hvitt kryss. Kan det være at jeg ikke har lastet det ned riktig?
Det står markert på single hot key og på activ window. Skal det kanskje stå på noe annet? Å når jeg trykker F6 så forsvinner ikonet.